Leveringsvoorwaarden

Wij, Partyverhuur de Wit, hebben de volgende leveringsvoorwaarden opgesteld, zodat u als huurder overzichtelijk en duidelijk weet waar u aan toe bent:

 1. Bij elke huurovereenkomst dient een geldig, Nederlands legitimatie bewijs te worden getoond van de huurder.

 2. Partyverhuur De Wit is op geen enkele manier aansprakelijk voor lichamelijke en/of materiële schade die onstaat door één van onze producten.

 3. Een huurovereenkomst wordt schriftelijk vastgelegd voorafgaande aan de huurperiode.

 4. De aangevraagde offerte is pas definitief na bevestiging vanaf onze zijde.

 5. Producten dienen na een huurperiode schoon, compleet en op dezelfde wijze zoals bij levering te zijn verpakt, worden geretourneerd aan ons als verhuurder.

 6. Indien producten kapot of beschadigd geraken tijdens de huurperiode, dient de vervangende waarde door de huurder betaalt te worden.

 7. Indien er producten niet schoongemaakt terugkomen naar ons als verhuurder zal er 25% van de huurprijs in rekening worden gebracht.

 8. Indien u er voor kiest om onze producten te laten bezorgen en op te halen, zitten hier extra kosten aan vast. De kosten hiervoor zijn te vinden onder Bezorgservice.

 9. Producten zijn tijdens de huurperiode niet verzekerd, de huurder dient hier zelf zorg voor te dragen.

 10. Wij, als verhuurder, hebben het recht de overeenkomst met de huurder te beëindigen, wanneer wij vrezen dat de huurder niet aan deze leveringsvoorwaarden kan voldoen.

 11. Schade gemaakt door de gehuurde producten tijdens de huurperiode is niet verhaalbaar op Partverhuur de Wit.

 12. Partyverhuur De Wit is bij de Kamer van Koophandel ingeschreven onder nummer: 31027610.